УМЕНИЯ ЗА ЛИДЕРИ

Специално заснемане

Лектор: Михаела Георгиева - Кариерен и бизнес консултант

Продължителност: 1 час и 10 мин.

54.00 лв. (включва ДДС)

Избор на период за достъп

2 седмици

4 седмици

Безсрочен

Умението да бъдем лидери съчетава в себе си изключително различни и ценни умения. Ясна визия, добра комуникация, способността да се решават конфликти, да заразява с ентусиазъм, съчетание на интровертност с екстровертност, позитивно влияние, да се превключва от едно състояние в друго - според ситуацията.

Не искате хората около вас да седят и да бездействат, нали? Намерението ви е да ги ангажирате и те да дават най-доброто от себе си. Независимо дали сте на ръководна позиция или не. Всички тези умения имат силата да променят живота и работата на човек, както и взаимоотношенията му с другите.

В онлайн курса с Михаела Георгиева ще научите важните детайли на това какво е да бъдете добри лидери и да успявате да работите по-лесно с хора.

Михаела Георгиева е кариерен и бизнес консултант с над 13 години опит в управлението на екипи и консултирането. Работила е със стотици хора, за да им помогна да развиват себе си и кариерата си по начин, който ги удовлетворява. За да имат работа, която е правилната за тях, да реализират потенциала си и да могат да дават приноса си.

Ще разберете повече за:
● Автентичността и важността да имате ясна визия.
● Емоционална интелигентност и работа с трудни хора.
● Как се изгражда доверие и какво кара хората да постигат повече от очакваното
● Къде се крие тайната на увереността и забележителното присъствие. Харизма ли е или нещо друго?
● Различни стилове на управление и комуникация.
● Къде можете да намерите вашата мотивация? А тази на другите? Какво кара хората да се движат?

Може да имате колебания - това за мен ли е - аз мога ли да бъда добър лидер? Нормално е да имате притеснения и неяснота. Несигурността в началото е част от процеса.

Лидерите са тези, които променят света.

И колкото и вие да се нуждаете от това обучение, толкова и ние се нуждаем от вас - за да станете по-добри авторитети пред себе си ... и пред околните.